Alphabet of Children. Letter L.a Llibreria Antiquària Delstres va néixer a Barcelona en 1987, després d'una llarga col·laboració (des de 1977) amb el nostre pare i mestre Diego Gómez Flores. Estem especialitzats en llibres rars i antics, preferentment anteriors al s.xx; en llengua llatina, castellana, catalana i unes altres d'àmbit romànic (francès, italià, etc.).

Els nostres fons estan especialitzats en temes com: història i literatura, belles arts i arts aplicades, història de l'església i inquisició, minories socials, judaica, economia i comerç, literatura i història dels països de llengua catalana.

Periòdicament publiquem catàlegs i llistes temàtiques, que són enviades als nostres clients i amics, mitjançant correu electrònic i/o imprès sobre paper.

Recentment hem incorporat un fons de literatura moderna (1920-2000) i l'arxiu bibliogràfic format per més de 175.000 fitxes bibliogràfiques, llibres i catàlegs especialitzats.

Ens interessa adquirir llibres i manuscrits únics, tant com a col·leccions i biblioteques per importants i nombroses que siguin. Oferim la nostra mediació per fer arribar a les millors biblioteques públiques i fundacions privades, la informació de llibres i documents manuscrits que siguin posats a la venda per particulars interessats en la transmissió i preservació de les seves col·leccions.

Som membres fundadors (1990) de l'Associació Ibèrica de Llibreries Anticuarias (AILA), i durant la nostra presidència, els primers vuit anys de l'associació, va ser incorporada com a membre de ple dret (Los Angeles CA, 1994) en la International League of Antiquarian Booksellers (ILAB).

 

Copyright 2022 Llibreria Antiquària Delstres